GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Acne hud

Denna aktiva, acne-behandling penetrerar effektivt porerna och bidrar till att lösa upp impaktioner och kontrollera den mikrobiella celldelningen i acne-benägen hud. Behandlingen har anti-inflammatoriska egenskaper och en stark keratolytisk verkan, vilket är till hjälp för att normalisera en problemhud.

Läs mer...

MesoresurfacingTM

MesoresurfacingTM maximerar penetrationen av aktiva ingredienser vilka deltar i frigörandet av tillväxtfaktorer som samtidigt är förknippade med den positiva aspekten av sårläkningsprocessen.

Läs mer...

Åldrad hud / Anti-Age

Aktiv och effektiv anti-age behandling med "Skin Resurfacing" för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt gulblek hud, ytliga och måttligt djupa linjer.

Läs mer...


Hyperpigmenterad hud

En kraftfull och effektiv behandling för hyperpigmenterad hud med en kombination av aktiva ingredienser som är unikt sammansatta till en lerbas som bidrar till att de aktiva ingredienserna jämnt och kontrollerat penetrerar huden. Mycket lämplig för att uppnå en påtaglig förbättring av hyperpigmenterade områden på alla hudtyper.

Läs mer...

Känslig hud

Ett aktivt och effektivt komplex för behandling av kronisk hudrodnad och rosacea-benägen hud. Särskilt utformad med anti-mikrobiell verkan för att bidra till att reducera hudrodnad och förhindra återfall.

Läs mer...

Boost för ökad lyster med C-vitamin

Maximala koncentrationsnivåer av Vitamin C uppnås i en kraftig blandning som huden lätt absorberar. Ett avancerat system som bör användas vid tidiga tecken på hudskador.

Läs mer...


Ögon & Läppar

Idealisk behandling för en överlägsen omstrukturering, ökad spänst samt uppstramning av huden. En naturlig collagen induktion-terapi med fokus på problemområden som t.ex.den känsliga huden runt ögon och läppar.

Läs mer...

Hals & Dekolletage

En avancerad anti-age behandling för hals- och dekolletage, vilken assisterar i en ytlig exfoliering och en ökad cellförnyelse som reducerar uppkomst av synligt åldrande och fotoskada.

Läs mer...

Händer

En överlägsen behandling i vilken både oönskad hyperpigmentering och olika typer av åldrande-problematik, samtidigt förbättras hudens välmående och struktur. Resultatet är händer som får ett ungdomligare utseende. 

Läs mer...


UPP