GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Skin Academy Barcelona

skinacademylogo

Medicinska workshops och utbildning utgör grunden för pHformula "skin resurfacing" system och vi strävar efter att ge alla hudterapeuter som väljer att arbeta med pHformula de mest avancerade medicinska seminarier, workshops och utbildning.

Hudspecialister kan utveckla en hög expertnivå genom att utföra dermatologiska "skin resurfacing"-behandlingar. Lämplig träning i "skin resurfacing", vilket omfattar rent praktisk träning, krävs både före och under utförandet. pHformulas flaggskepp, akademin i Barcelona i Spanien, erbjuder avancerade workshops och utbildning för läkare, hudspecialister och sjuksköterskor från hela världen.

Skin Academy frågor och svar

 

Medicinska workshops och utbildning utgör grunden för pHformulas "skin resurfacing"-behandlingar och vi strävar efter att kunna ge alla hudspecialister som väljer att arbeta med pHformula de mest avancerade seminarier och workshops och den allra bästa utbildningen.
Hudspecialister kan skaffa sig avancerade kunskaper genom att ge dermatologiska "skin resurfacing"-behandlingar på olika nivåer.
  • ”Skin resurfacing” workshops – Nivå 1 och 2
  • “Skin resurfacing” workshops för läkare – Nivå 3
  • ”Skin resurfacing” workshops – Sommar
  • Mesoresurfacing™ workshops
  • Kontrollerad kemisk ”skin resurfacing” i kombination med medicinska apparater

PetruTeach

PetruTreatment

ClassRoom

UPP