GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Fars Dag

pHformula farsdag erbjudande w1000

 

pH MAN w500

 

Män behöver hudvård!

Dagens allt mer intensiva livsstil i kombination med kost, skadliga UVA-/UVB-strålar och fria radikaler rör sig i en hastighet som ingen kan hänga med i. Män, liksom kvinnor, har ett ansvar att ta hand om sin hud som en del av deras morgon– och kvällsrutiner. Den goda nyheten är att manlig hudvård inte behöver vara komplicerad.

Vad är skillnaden mellan manlig och kvinnlig hud?

Bortsett från de fysiologiska skillnaderna - inte mycket! Männens hud är tjockare och oljigare, eftersom männens talgkörtlar är större och mer aktiva pga större mängder testosteron. Ju oljigare huden är desto mer tenderar män att tvätta ansiktet. Detta tillsammans med daglig rakning kan orsaka en känslighet som kan leda till inväxta skäggstrån, uttorkad hud, akne samt en matt hud.

Eftersom män generellt har en tjockare och oljigare hud är det viktigt att rengöra huden noggrant med en bra pH-balanserad produkt. Detta kommer att rengöra porerna utan att skada hudens barriär.

F.O.A.M. cleanse - en tvålfri rengöring som passar oljigare hudtyper. Innehåller en unik kombination av två växtextrakt som tillför lugnande egenskaper samt mjölksyra som ger rengöringsprodukten en ”age-defying” boost.

En bra rengöringsprodukt ska inte göra så att huden känns spänd. Skulle den göra det har produkten avlägsnat hudens naturliga fukt vilket både torkar ut huden samt påskyndar synliga tecken på åldrande.

Återfukta sedan med SOS rescue oil

SOS rescue oil - en unik kombination av olika oljor med naturligt ursprung. Den tillför huden en välmående lyster och ungdomlighet. SOS rescue oil stimulerar collagen-produktionen, minskar fina linjer och rynkor samt ger en uppstramande effekt. Den tillför huden ett naturligt barriärskydd. SOS rescue oil passar bra som en after shave-produkt för att lugna huden och passar perfekt efter rakning.

P.S. Oljan verkar även som en fuktgivande produkt och tillför ett välgörande skimmer i skägget.

 

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

Erbjudandepris: 848:- (normalpris: 1.096:-)

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP