GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens behandling - Oktober

phformula ac cabin w1000

 

ph random11 w500

Behandling för en aknehud

Akne är en hudåkomma som karakteriseras av överdriven sekretion från talgkörtlarna, att keratiniseringsprocessen förändras och inflammation. Den orsakas av olika faktorer och påverkar i första hand tonåringar och vuxna upp till 45 års ålder. Den framträder i hudens seborreiska områden, i ansiktet men även på ryggen och bröstet.

De tre huvudorsakerna till akne:

1. Ökad keratinisering i hårsäcken

2. Ökad talgproduktion

3. Propionibacterium (hudbakterie)

Det är viktigt att förstå vilken orsaken är till just din akne för att kunna rekommendera rätt produkter, behandlingar, kost och livsstil.

För bästa resultat vid behandling av aknehud samarbetar du med en pHformula hudspecialist för planering av ditt individuella hudvårdsprogram.

Under oktober månad finns det ett erbjudande på pHformulas effektiva akne-behandling som utförs i en kur för bästa resultat.

Rekommenderat antal behandlingar är 4-6 st. pHformula rekommenderar alltid en konsultationsbehandling 2-3 veckor före behandlingskuren påbörjas för bästa resultat. Vid alla pHformula kurbehandlingar ska pHformulas försäljningsprodukter användas.

A.C. 1 och 2 är aktiva produkter som används i behandlingarna och som effektivt penetrerar porerna, löser upp orenheter, är bakteriedödande i aknehud eller aknebenägen hud. De är anti-inflammatoriska, har starka keratolytiska egenskaper och återuppbygger akneskadad hud.

A.C. 1 och 2 solution innehåller bl.a pyrodruvsyra som kan penetrera huden långsamt och används till medium kemisk peeling på patienter/kunder med inflammatorisk akne, måttliga ärr av akne och fet hud. Azeoglycinsyra är bakteriehämmand, salicylsyra har en stark keratolytisk effekt och mandelsyra har kraftfulla antibakteriella egenskaper som hjälper till att döda bakterier i samband med akneutbrott.

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP