GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens behandling - September

pHformula mask w1000

 

mela 1 power clay w500

Behandling för en hyperpigmenterad hud

 

Hyperpigmentering är den av alla hudklassifikationer som är svårast att behandla och upprätthålla. För att man ska kunna upprätthålla resultatet, krävs ett långsiktigt engagemang då det är noga med att dagligen använda pHformulas produkter i kombination med regelbunden behandling på en pHformula hudvårdssalong.

För bästa resultat vid behandling av hyperpigmentering samarbetar du med en pHformula hudvårdsspecialist för planeringen av ditt individuella hudvårdsprogram. pHformulas M.E.L.A.-behandling rekommenderas som en kur vid 4-6 behandlingstillfällen. Rekommendationen är att alltid utföra en konsultationsbehandling 2-3 veckor före behandlingskuren påbörjas för bästa resultat. Vid alla pHformula kurbehandlingar ska pHformulas försäljningsprodukter användas dagligen.

M.E.L.A.-masken som bl.a används i behandling innehåller en kraftfull kombination av aktiva ingredienser i en unik bas av lera som bidrar till en jämn penetrering av de aktiva ingredienserna. Perfekt vid behandling då man vill uppnå en påtaglig förbättring i alla typer av hyperpigmenterad hud.

M.E.L.A.-masken innehåller bl.a 4-Butylresorcinol som hämmar melanogenesen genom att hålla tillbaka tyrosin-syntesen och omedelbart hämmar tyrsin-aktiviteten, Mandelsyra är en potent tyrosinas-enzym-hämmare, Laktobionsyra hämmar MMP som bryter ner hudens extra-cellulära matrix och därmed utvecklar rynkor, dålig spänst och telangiektasi.

Masken innehåller även Salicylsyra som är kraftfullt keratolytisk. Mjölksyra som hjälper till att bryta ner desmosombindningarna. Fytinsyra har en antioxidant effekt, hämmar tyrosinasenzymet och har utmärkta anti-inflammatoriska egenskaper. Retinol stimulerar cellomsättningen vilket minskar hyperpigmentering.
Befrämjar collagen-produktionen och agerar som en kraftfull antioxidant.

 

Välkommen att kontakta en pHformula hudvårdssalong för mer information!
UPP