GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Intensiv återfuktning under sommaren!

phformula sommarerbjudande hydra w1000

 

Hydra serum w500

hand copy w600

Intensiv återfuktning under sommaren!

 

Under sommaren blir huden ofta extra fuktfattig vilket bl.a. kan resultera i en inflammerad hud. Det är då viktigt att använda produkter som bibehåller hudcellerna väl återfuktade så de håller sig stabila och därmed hanterar det varma klimatet bättre.


H.Y.D.R.A. concentrated corrective serum
består av en unik kombination av olika fuktbindande ingredienser som intensivt återfuktar hudens djupaste yttre lager.

Ferula syrakomplexet har återuppbyggande egenskaper samtidigt som det ger ett antioxidantskydd. De hudidentiska ceramiderna ger ett ökat skydd i huden vilket motverkar fuktförlust. Den unika effekten från cell-till-cell kommunikation som bl.a. består av polysaccarider och biosaccarider som förbättrar hudens lyster.

H.Y.D.R.A. concentrated corrective serum appliceras på väl rengjord hud, morgon och kväll. Applicera därefter dag- respektive nattkräm ovanpå. Under dagen rekommenderas alltid ett solskydd.

Händerna är där vi oftast ser de första ålders-tecknen. Åldrande som orsakats av yttre faktorer är olika nivåer av hyperpigmentering, rynkor och skadad barriär som är ett resultat av ultraviolett och miljörelaterad påverkan. Den multi-funktionella H.A.N.D. perfection cream är en optimal produkt då den minskar tecken på åldrande och bibehåller en välmående, mjuk och smidig hud.

Den innehåller bl.a. niacinamid, lakrits extrakt, olja från st. johannes rot-extrakt samt hästkastanj, vilka tillsammans reparerar, skyddar, motverkar åldrande och motverkar/minskar hyperpigmentering.

Sommarens ebjudande från pHformula är ett paketpris på H.Y.D.R.A. concentrated corrective serum och H.A.N.D. perfection cream i 20 ml (perfekt storlek för handväskan).

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

Paketpris: 798:- (värde: 1.033:-)

Hitta din lokala pHformula-salong här

 

hydra w500

hand cr w500

UPP