GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens erbjudande April - C-vitamin serum & kräm

C DAM w1000

 

C press w500

C press2 w500

 C press3 w500

”Boosta” huden inför solsäsongen med
C-vitamin

C-vitamin är viktigt för att motverka och reparera synliga tecken på hudrodnad, pigmentförändringar och åldrande.

pHformula har utvecklat en högkoncentrerad C-vitaminkräm med 24 h fuktgivande egenskaper samt ett C-vitaminserum för omedelbar intensiv återfuktning i huden.

Den lätta VITA C 24-hour cream består av bl.a. magnesiumaskorbylfosfat vilket ger överlägsna anti-aging egenskaper. 24 h fuktkomplexet i formulan består av en synergistisk kombination av naturliga fuktighetsgivande faktorer som ger förlängd fuktighet och skydd av huden. Krämen är idealisk för daglig och årslång applicering morgon och kväll.

VITA C concentrated corrective serum är ett vitamin-berikat serum med en unik kombination av olika former av C-vitamin. Det har intensivt återfuktande ingredienser som hyaluronsyra, glykosaminoglukan, ginko biloba bladextrakt. VITA C concentrated corrective serum innehåller även C2C signalkomplex - Polysaccarider en marin ingrediens som har kapaciteten att förbättra den intercellulära kommunikationen mellan keratinocyterna men även mellan keratinocyterna och fibroblasterna. Applicera VITA C concentrated corrective seerum morgon och kväll.

Obs. Våra månadserbudande erhålls hos utvalda salonger.

Paketpris: 1.196:- (normalpris: 1.496:-)

Hitta din lokala pHformula-salong här
UPP